top of page

MENU AND DOODLE BOOK

 

 

 

HUISSTIJL

In het voormalig distributiecentrum van de PTT - een 11 verdiepingen tellend gebouw - werd een tijdelijk restaurant en club gehuisvest. Het idee van deze venue: een creatieve playground te zijn. We bedachten de naam 11, en ontwikkelden een concept waarbij het beeldmerk - evenals als het creatieve programma - steeds weer anders werd ingevuld.

Mijn rol: het ontwikkelen van de naam en concept, creatieve strategie, campagne & tone-of-voice.

 

Bureau: direct voor cliënt, i.s.m. 178aardigeontwerpers

 

 

RESTAURANT_BAR_CLUB

 

In het voomalig distributiecentrum van de PTT - een 11 verdiepingen tellend gebouw - werd op een tijdelijk restaurant/club gehuisvest.

Mijn rol: het ontwikkelen van de identiteit, naam en concept, van het schrijven voor het businessplan tot de tone-of-voice. Het idee van 11 was - juist voor de korte tijd die het zou bestaan - een creatieve playground te zijn.

 

 

 

In plaats van een menukaart legden we een boek op tafel met daarin de visie van 11, de menukaart, veel lege pagina's, en een potje kleurpotloden.

Het lege menuboek heeft 3 drukgangen gekend en alle drie werden overladen met mooie tekeningen en teksten door de bezoekers.
 

 

NAAMONTWIKKELING, STRATEGIE, CONCEPT, COPY

RESTAURANT BAR CLUB 11 

LOYALTY PROGRAMMA

LEDENPASSEN

 

Voor de trouwe 11 leden ontwikkelden we 2 passen.

 

De 11_ben_je_zelf_pas

Waarmee je de rij kon ontlopen, korting kreeg en voorrang op tickets.

 

Te_Pas_en_te_onpas

Een pas waarmee je altijd en overal toegang kreeg in 11. .

 

POSTERS, FLYERS & E-MAIL NIEUWSBRIEF

Elke maand had een eigen 'campagne-beeld' waarmee we posters ontwikkelden, en op kleiner formaat maandflyers. Op de achterzijde werd het programma toegelicht. Wekelijkse verstuurden we daanaast e-mailnieuwsbrief aan een bestand van meer dan 10.000 geïnteresseerden.

bottom of page